Läs här om supernyttiga rödbetor!

Här kan man få smörj!

Kul att du hittade hit! På denna sida kan man lösa om och beställa naturligt vårdande produkter som jag själv kokar ihop, därav namnet Hemkokat. Det hela började när dottern var liten och jag fick ett recept på Ringblomssalva i min hand. Jag bodde granne med en biodlare så där fick jag tag på bivax, ringblommor hade jag i trädgården och receptet på den första salvan jag kokade ihop innehäll just ringblommor, bivax och olivolja. -Enkelt men bra! Dottern hade eksem och den här salvan kändes skön att smörja med. Mitt intresse för naturlig hudvård växte och många små projekt har det varit med mer eller mindre lyckat resultat under åren. Tex gjorde jag en mascara en gång men den fastnade inte ens på ögonfransarna...

Nu har jag fått ihop en del produkter som jag är lite mallig över. Jag hoppas att du hittar nåt du gillar.


AROMAMASSAGE
Jag har efter detta utbildat mej till aromaterapeut och ger behandlingar i form av aromamassage. Aromamassage är en kraftfull men snäll massageform med eteriska oljor som anpassas individuellt utifrån hur Du mår i kropp och knopp.

Läs mera under behandlingar!Bokar tiden gör du enklast via bokadirekt.se eller så slår du en signal.
Kontaktuppgifter hittar du här...Jag är även ansluten till Wellnet så du som har din friskvårdspeng kopplad till Wellnet går in där och gör din betalning som vanligt!